LEUK DAT JE ONZE WEBSHOP BEZOEKT!

Op zoek naar kwalitatieve, maar toch betaalbare producten voor in en rondom je huis? Onze producten zijn met zorg geselecteerd en worden persoonlijk ingepakt voor jou. Uiteraard willen we je niet te lang laten wachten op jouw item. Bestel je voor 17:00 uur op een werkdag? Dan verzenden wij het dezelfde dag nog voor je.

ONS VERHAAL

Leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina!

a sunny day is opgericht op 1 januari 2020 door twee jonge, ambitieuze ondernemers. In Juli 2024 is het overgenomen door een nieuwe generatie jonge ondernemers, die de missie: het ontwerpen van functionele woondesigns voortzetten.

Want dat is waar a sunny day is ontstaan, vanuit liefde voor functioneel (woon)design. Met name kwalitatieve, maar toch betaalbare producten. Want wie zegt dat een scherpe prijs afbreuk moet doen aan de kwaliteit en het design? Wanneer je een leuk item voor in en/of rondom het huis aanschaft, wil je er natuurlijk wel zo lang mogelijk van kunnen genieten.

Hoe doen we dit? Door middel van onze hoofdingrediënten: passie en functioneel design. We willen graag voor ieder wat wils aanbieden en zijn bereid om net dat extra stapje voor je te zetten. Je wilt je product natuurlijk snel in huis hebben en tips ontvangen over hoe je zo lang mogelijk plezier kunt beleven van het item.

Waar het begon met onze bekende monkey lamp, groeide het bedrijf niet veel later al enorm. Inmiddels leveren wij internationaal en maken wij maandelijks duizenden klanten blij met onze webshop producten. Wist je dat ons team zich zowel in Nederland als in Spanje bevindt? We hechten veel waarde aan de feedback en behoeftes van onze webshop gebruikers. We zijn dan ook altijd op zoek naar feedback en inspiratie, om zo constant te blijven verbeteren.